Familieliv

2017 året der gik

Et 2017 der på mange måder har været et skønt år, men også et hårdt år

Jeg håber at i alle havde en super god nytårsaften. Hvad enten i var vilde festaber, hyggede i familiens skød, eller måske noget helt andet?

Vi fejrede nytårsaften med et vennepar og deres to piger. Det er min gode veninde fra min første mødregruppe, skønt hvad sådan en mødregruppe kan udvikle sig til. Vores store piger har, udover at kende hinanden fra mødregruppen, også gået i dagpleje sammen. Så de kender hinanden, og leger rigtig godt sammen.

 

2017 højdepunkter

Jeg har på Instagram delt mine 9 mest likede billeder i 2017, #best9 (som alle andre…).

Men jeg vil da også gerne dele mine egne favoritter, altså dem jeg selv bedst kan lide. De afspejler også de bedste minder for året der gik 2017.

 

Fredagsfri

Da jeg var på barsel, havde Vigga kun en deltidsplads i børnehaven, hvilket betød at hun havde fri hver fredag. De fredage blev brugt til hygge, og en del ture i blandet andet Aalborg Zoo.

 

Legeaftaler

Min store pige er ved at være ret stor. Derfor går snakken meget på legeaftaler, pigerne imellem ovre i børnehaven. Jeg synes godt nok at det er svært at få presset ind. Efter børnehave er de jo dødtrætte, og i weekender er der som regel 1000 andre ting at nå. Men hyggeligt er det, når vi får det arrangeret.

 

Sommer

Var der ikke meget af i 2017. Badebassinet var dog fremme et par dage i maj. I 2018 vil jeg helt sikkert sætte mere pris på de dage, hvor der rent faktisk ER varmt. For jeg syntes godt nok at vinteren bliver lang, når man ikke føler at det har været sommer.

 

Min elskede ladcykel

Vi har cyklet en del ture i ladcyklen. I 2018 skal vi helt sikkert cykle nogle flere, det er nemlig super hyggeligt. Nu har vi også anskaffet os en klapvogn der kan være med i laddet, så det bliver lidt nemmere at have lillesøster med på tur.

 

Turister i eget land

Vi kom ikke afsted på sommerferie i år. Vi har faktisk slet ikke været udenlands i år. Istedet tog vi en masse ture rundt om i Nordjylland. Blandet andet var vi i Skagen, ikke sidste gang vi tager derop. Vi var også rundt i Aalborg på diverse museer, og det var faktisk skide hyggeligt. Mere af det i 2018.

 

Søstre

Billedet er fra en weekendtur i Korsør, hvor vi var til 75 års fødselsdag. Dejligt at være lidt væk hjemmefra, og ikke mindst super dejligt at se, hvordan pigerne så småt begynder at få glæde af hinanden.

Det er også skønt at Sigrid er blevet så stor nu. Hun har jo nærmest lært alt i 2017, sådan føles det ihvertfald. I starten af året kunne hun bare ligge på gulvet, og kigge rundt. Jeg troede at hun var lidt bagefter, jeg mener, hun er jo født for tidligt ikke.. Men lige pludselig, så gik det hurtigt, først lærte hun at sidde, så at kravle, så at stå, og nu løber hun rundt og kravler op alle steder. Hun er virkelig aktiv..

 

Gåture med barnevognen

Den lille jernbane bro er højdepunktet for Vigga, når vi går ture herhjemme. Det er jo altid spænende at se om der kommer et tog susende forbi.

2018 må også blive året hvor Vigga lærer at cykle, altså uden støttehjul. Men det er en helt anden snak…

 

Lønstrup

Det blev også til et par besøg i Mormors sommerhus i Lønstrup.

 

Weekendtur til København

Selvom togturen derover var forfærdelig, det nærmest regnede konstant, og lillesøster kastede op hele søndagen. Så var det nu alligevel en mega hyggelig tur, og vi nåede da også næsten en hel dag i Tivoli, lige noget for Vigga.

 

Jeg er så klar til 2018, hvor der kommer til at ske store ting, og hvor lillesøster er knap så lille mere. 🎉

Leave a Reply