Pigernes verden

4 års fødselsdag

En længe ventet fødselsdag

Så blev største guldet 4 år, en fødselsdag hun har ventet på meget længe.

Dagen startede med at hun blev vækket med fødselsdagssang og gaver på sengen. Vi havde frygtet at hun ville vågne mega tidligt, men hun var faktisk så sød at sove længe, så vi vækkede hende først ved syvtiden. Derefter spiste vi morgenmad sammen, og så gik formiddagen ellers med at bage fødselsdagsboller og pakke til den store picnic.

Vi havde nemlig inviteret hele familien på picnic ved Store Økssø i Rold Skov. Der kom heldigvis et par afbud, så der kom kun 30 gæster. Vi var så heldige at der lige var et langbord ledigt, da vi kom derned, jeg havde ellers frygtet, at der ikke ville være nogen borde eller bænke ledige, når nu vejret var strålende, og at alle mand så bare skulle stå op.

Vi havde som tidligere nævnt bagt fødselsdagsboller, og derudover havde jeg bagt hindbærsnitter og bagt “Den Der Du Ved Nok” kage (som lige pludselig er mandens yndlings kage), og mormor havde medbragt hjemmelavede kanelsnegle. Fødselaren var dog lidt skuffet over den manglende lagkage, men det var hurtigt glemt igen, for hun hyggede sig helt vildt. Så det var bare en helt perfekt fødselsdag.

Ønsker til 4 års fødselsdag

I skal selvfølgelig ikke snydes for at se, hvilke ønsker en pige har til hendes 4 års fødselsdag

… og selvfølgelig alt med Frost og Gurli Gris 😀

Indlægget indeholder affiliate links

Leave a Reply