Baby

Baby d. 3.

Yay jeg er gravid, vi skal have en baby!

Det er ikke til at skjule det længere, at vi skal have en lille sommer baby. Vigga opdagede det allerede i december, da vi var på ferie. Bikinien kunne ikke helt skjule den begyndende babybule. Det er efterhånden 3 måneder siden vi var afsted, så nu fortæller jeg det selvfølgelig til alle 🙂

De første tre måneder af denne graviditet, var noget hårdere end de to tidligere. Jeg havde simpelthen så meget kvalme, og kastede endda op en enkelt gang (i know, mange kaster op konstant), og det har jeg altså aldrig oplevet tidligere. Jeg havde lidt kvalme med Sigrid, men slet ikke så meget som denne gang. Men nu er jeg efterhånden i 7. måned, og kvalmen er blevet erstattet med halsbrand i stedet. Halleluja det er skønt at være gravid 🙂

Bekymringer

Regionshospitalet Nordjylland i Hjørring

Jeg er jo selvfølgelig blevet medlem af diverse terminsgrupper på facebook, det hører sig vel til. Jeg er ikke rigtigt aktiv i dem, men jeg kan da se, at man tager det noget mere stille og roligt, med barn nummer tre. Der er heldigvis ikke lige så mange bekymringer, som når man er første gangs mor. Dermed ikke sagt, at jeg slet ikke bekymrer mig om noget. Sigrid kom til verden i uge 35, og det kan jeg da ikke lade være med, at tænke på om vil gentage sig denne gang. Ikke fordi det var så meget for tidligt, og hun var såmænd heller ikke så lille, men jeg har siden Sigrid, fået lavet keglesnit, hvilket kan give risiko for forkortet livmoderhals, og dermed for tidlig fødsel.

Det blev selvfølgelig tjekket ved misdannelsesscanningen, og jordemoderen sagde at det så helt normalt ud. Hun så ingen grund til bekymringer eller ekstra scanninger. Jeg kan selvfølgelig stadig ikke helt lade være med at bekymre mig over det, men hvis bare jeg når til uge 35, så ved jeg jo fra tidligere, at det hele nok skal gå.

Glæder

Pigerne er ikke lige begejstrede for nyheden om en baby. Efter at det er blevet tydeligt at jeg er gravid, er Sigrid begyndt at snakke rigtig meget om hendes lillesøster. Hun taler meget om, at hun også skal være storesøster, ligesom Vigga, og hun glæder sig til, at få en at lege med. Vigga derimod frygter det værste. Jeg har lovet hende, at den nye lillesøster umuligt kan blive lige så vild og irriterende som Sigrid. Så nu håber jeg at det holder, ellers kommer vi da også på noget af en prøve 😀

Pigerne med scanningsbilleder af baby
Pigerne med scanningsbilleder af baby

Leave a Reply