Baby, Rejser

Den bedste rejseseng

Vi har ellers aldrig brugt en rejseseng før, da Vigga altid har sovet i smørhullet, hvilket jo også er ret smart når man er ude at rejse.

Sådan er det ikke med Sigrid. Hvis vi lægger hende i smørhullet, så kan hun på ingen måde ligge stille, og ingen af os får noget søvn ud af det.

Vi shoppede en rejseseng i Australien, da det mange steder kostede omkring 100kr pr. nat med en babyseng, og det kan jo godt løbe op når man rejser i 3 måneder.

 

Babybjörn Travel Light

Jeg havde egentligt på forhånd tænkt mig at vi skulle have en Babybjörn Light Travel Cot. Den er noget mindre sammenklappet en de traditionelle rejsesenge (der jo fylder helt vildt), men opslået er den stor, og den har en rigtig madras.

 

Sammenfoldet måler rejsesengen fra Babybjörn: 49 x 60 x 14 cm, og vejer 6 kg.

Den er rigtig lækker, men desværre også ret dyr, 2000kr. er vejledende udsalgspris.

Babybjörn Travel Light fåes blandt andet hos Pixizoo

 

Phil & Teds

Da vi var ude at kigge på sengen, faldt vi over en anden let rejseseng, nemlig en fra Phil & Teds. Jeg havde i forvejen godt set den fra Phil & Teds på nettet, men havde ikke skænket den et blik pga. den selvoppustelige madras. Vi har nemlig i forvejen en pop-up rejseseng fra Deryan, hvor der også er en selvoppustelig madras, den (eller hele teltet) “knitrer” nemlig ret meget.

Phil & Teds rejsesengen minder rigtig meget om den fra Babybjörn, forskellen er blot den selvoppustelige madras. Opslået er sengene lige store, men pakket sammen, fylder den fra Phil & Teds mindre, og den vejer kun det halve.

Så vi endte altså med at købe Phil & Teds rejsesengen. Vi har været rigtig glade for den, og Sigrid sov i den på hele vores Australien rejse.

Pakket sammen måler rejsesengen fra Phil & Teds: 65 x 20 x 20cm, og vejer 2,8 kg

Rejsesengen passede perfekt ned i vores kuffert, så det var nemt at have den med på flyveturen hjem.

Sengen fåes også hos Pixizoo, til den nette sum af 1299,-

 

De er begge to ret dyre. Men hvis man er afsted i længere tid, så kan pengene hurtigt tjenes ind. I Australien var standen på babysengene man kunne låne på hotellerne, virkelig også svingene. Selvom man nemt kunne komme til at betale 100 kr pr. nat for en seng, så fik man godt risikere at få en jordslået og knap så lækker seng.

 

Leave a Reply