Livet som mor

Gravid uge 26

Så er vi nået til uge 26, (eller for at være helt præcis er jeg gravid uge 26 +3) og den har stået på lægebesøg. Maven vokser og vokser, og lillesøster er mega aktiv. Jeg husker slet ikke at Bobbyline var aktiv, men jeg har nok bare glemt det, det er jo trods alt tre år siden.

Uge 25 undersøgelse hos lægen

Jeg har været til uge 25 undersøgelse hos lægen, hvor jeg blandet andet blev vejet. Vægten sagde plus ti kilo! Jeg frygter virkelig at jeg ender på +25 kg igen, men lægen mente nu ikke, at jeg skulle frygte det, nu hvor jeg ved hvor jeg ved hvor træls det var sidst. Meeen, det tror jeg nok lige at min krop har glemt alt om, for den vil altså have mad, meget mad, og helst af den usunde slags (min krop vil åbenbart gerne være en hval!).

Udover vejningen, skulle jeg også aflevere en urinprøve, og den viste selvfølgelig at jeg har blærebetændelse. Heldigvis er det smertefrit, men når man er gravid, skal man åbenbart i behandling. Så nu står den på antibiotikakur tre gange dagligt. Dejligt med flere piller der skal indtages.

Jeg lider også af ret meget halsbrand, og jeg har lidt forsøgt, bare at spise det væk. Men min læge sagde faktisk at, så hellere spise nogle flere piller imod det, end at jeg bliver alt for tyk. Så nu er jeg gået i krig med en kæmpe pakke Alminox, fik først en pakke Galieve på apoteket, for det var dem de anbefalede. Men fy for pyffer hvor de smager dårligt, og så klistrer de helt fast i tænderne, BVADR. Tilbage til Alminox, det er the shit 🙂

Til sidst skulle hun lytte til baby og mærke på min mave. Eller det vil sige, hun nærmest æltede maven rundt som en kæmpe bolledej (jeg blev jo helt nervøs for lillesøsters ve og vel), hvorefter hun konkluderede at det bliver en stor baby. Kunne hun da ikke bare have holdt det for sig selv, som om jeg ikke frygter den fødsel nok i forvejen, så skal jeg nu også frygte at det er en kæmpe baby der skal ud. Argh..

Indlægget indeholder reklamelinks

Leave a Reply