Livet som mor, Pigernes klædeskab

Gravid i uge 33 og bryllup/barnedåb

Gravid i uge 33

Så gik uge 33 af graviditeten også, så nu er der kun 7 sølle uger tilbage til termin. CHOK! Det går virkelig hurtigt.

I sidste uge var jeg til 3. besøg hos lægen, og fik igen konstateret blærebetændelse, og har derfor været på penicillin igen. Imorgen skal jeg til læge igen, og have tjekket om det er væk. Jeg tvivler desværre lidt på at det har hjulpet, godt nok er det smertefri blærebetændelse, men magter bare ikke at skulle tage så mange piller en gang mere, og da slet ikke at bruge så mange penge på det. Hmph…

gravid uge 33

Søndagen er brugt på kombineret bryllup og barnedåb

Barnedåben, der også var et hemmeligt bryllup. Altså bortset fra at bruden, kom til at tale over sig, og dele det på facebook inden… Men anyways havde vi iført os vores fineste tøj, selvfølgelig specielt indkøbt til lejligheden, det er jo ikke hver dag at man skal til bryllup med sådan en dunk.

Jeg havde faktisk først købt mig den lyserøde blondekjole (som jeg skrev om her). Men så er kjolen siden hen, kommet i en fin mørkeblå farve, som bare ville matche 100 gange bedre til Viggas nye kjoler (se her). Det er jo vigtigt at matche barnet, så blev nød til at sende den lyserøde retur igen, og så købe den blå 🙂 Den nye kjole har også 3/4 lange ærmer, og tænkte at det nok var lidt bedre end korte, da det jo ikke er helt varmt længere. Men skulle så lige hilse at sige, at man som meget gravid, ikke sådan lige kommer til at fryse.

Leave a Reply