Familieliv

Gravid i uge 29 og ferie i Berlin

Uge 29

Så blev det uge 29, og ikke kun uge 29 i min graviditet, men også uge 29 i den virkelige verden. Og for os, og sikkert også for mange andre, så er det jo lig med S O M M E R F E R I E.

Miniferie i Berlin

For os stod den første uge i sommerferien, på en tur til yndlingsbyen Berlin, det var Farfar der gerne ville have os med en tur derned, og selvom vi efterhånden har været der en del gange, (det er Bobbylines 3. gang), så sagde vi ja tak.

Jeg havde på forhånd frygtet at der ville blive ulideligt varmt (altså for en så tyk som mig), for Berlin har det med at blive ret varm i sommermånederne, men der var faktisk så køligt, at vi måtte shoppe varme trøjer (virkelig uheldigt for shopaholic’en). Som gravid frygter man jo alle mulige ting, så jeg havde selvfølgelig også frygtet at hotellet jeg havde booket, ville have mega hårde senge, så jeg ville få så ondt i ryggen, at jeg ikke ville kunne sove. Men de var faktisk helt ok, og se lige på billedet, man kom da til at føle sig en smule kongelig 😛

Den lækre seng på vores hotel: ARCOTEL John F

Af lækre steder vi spiste, vil jeg lige nævne to. Der er jo nogle ting, man bare SKAL have, når man er i Berlin. 1: Wienerschnitzel med brasede kartofler (love it). og 2: Donuts (don’t ask why).
Så på denne tur blev første måltid indtaget på Maximilians, da mor her, bare ikke kunne vente længere på sin wienerschnitzel. Maximilians er meget autentisk sted, med tjenere i lederhosen, og tern på dugen. Wienerschnitzlen og de brasede kartofler skuffede bestemt ikke, så det kan vi godt gøre igen, næste gang vi kommer forbi Berlin.

Wienerschnitzel til mor og pommes til den unge dame på Maximilians i Berlin

Det andet sted jeg vil nævne er Mikoto Sushi, hvor vi fik virkelig lækker sushi (til ikke ret mange penge). Men vil nu bare nævne det fordi, barnet (der ellers kun vil have slik og pomfritter) bare spiste og spiste, haps haps, ned med mere sushi.

Sushi elskeren på Mikoto Sushi i Berlin

Graviditet og storbyferie

… er to ting der ikke går så godt hånd i hånd, ihvertfald ikke når man som mig, godt liiige synes at vi kan gå alle steder hen. Vi gik i snit 10 km om dagen, hvilket jo ikke er specielt meget, men når man er gravid og får vand i fødderne, og der er sådan ok varmt, så får man åbenbart, så ondt at man ikke kan gå på 4. dagen. Så vi skulle måske nok lige have slappet lidt mere af. Jeg synes endda vi tog det meget roligt, med mange pauser, og tog med sightseeing bus og kanalrundfart, så var det ikke hel roligt nok. Min krop kunne nok lidt bedre have klaret en uge i en pool sydpå. Men det må blive en anden gang.

Uge 29 og vægten

Jeg frygter jo som tidligere nævnt (her), min vægt en hel del. Altså at jeg kommer til at tage alt for mange kilo på i løbet af graviditeten. Jeg har nu taget 13 kg på, og vejer præcis det samme, som i min første graviditet. Dog vejede jeg 3 kg mindre til at starte med denne gang. Så i forhold til sidst, har jeg taget 3 kg ekstra på. Er ret spændt på, om jeg kan styre ædegildet, eller om jeg ender med at tage ligeså mange kilo på igen. Jeg har jo nu 11 uger, til at tage 12 kg på. Hep hep.

Leave a Reply