Livet som mor

Ventetøj – basis garderoben når du er gravid

Ventetøj

Der findes nok mange meninger om ventetøj, og min var egentligt også, at det ikke var noget jeg ville ofre alt for mange penge på.

Men efterhånden som jeg er blevet tykkere og tykkere, har jeg indset, at det bare ikke er det fedeste, ikke at føle sig 100% tilpas i sit tøj. Både hvis det ikke passer ordentligt, altså bliver for småt, eller bare strammer over maven, men også hvis man ikke føler at det sidder særlig pænt. Efter at min mave blev stor nok til, at man faktisk ikke var i tvivl om at var gravid, når jeg havde stramt tøj på, har jeg faktisk foretrukket det. Jeg synes, at hvis jeg har løse trøjer på, kommer til at ligne en, der bare har taget på. Sådan har jeg det stadig, selvom der nok ikke er mange der efterhånden ville være i tvivl om at jeg faktisk er gravid.

Her er lidt af det jeg tøj, som jeg bruger mest. Noget er bare almindeligt tøj, som jeg havde jeg i forvejen og andet er ventetøj som jeg først har købt i min graviditet.

Mit ventetøj

De lækre basistoppe fra Object bruger jeg hver dag, og gjorde det faktisk også inden jeg blev gravid. De er super strækbare og har en god længde, så de dækker et godt stykke under maven, selvom den er kæmpe. De findes i mange forskellige farver, og er for mig helt uundværlige.

Jeg elsker blonder, og i den første del af min graviditet brugte jeg stadig bare almindelige blondetoppe. Da jeg var ca. halvvejs i graviditeten måtte jeg dog sande, at det bare ikke ser særlig smart ud, når toppen ikke når længere ned, end til halvejs på maven. Så er super glad for blondetoppen fra Mamalicious, da den er lang, meget strækbar og bare super lækker. Det samme gælder blondekjolen fra Mamalicious.

Der gik ikke mange uger i min graviditet, før mine hofter var blevet så brede, at jeg ikke kunne passe mine almindelige bukser. Så jeg var faktisk tvunget til at købe nye (ok, har godt nok nogle fra sidst, meen, de er både forvaskede og bare ikke helt rigtige). Jeg synes at H&M har et godt udvalg af ventebukser, til rimelige penge. Jeg er faktisk blevet rigtig glad for disse, som er super skinny og super stretchy, og så koster de kun 249 kr. det er da en ok pris.

ASOS har også en hel del ventetøj og ret gode tilbud. Kjolen fra ASOS er lavet i 95% Viscose og 5% Elastane, så den er virkelig lækker i kvaliteten, og lige nu koster den kun 130 kr. Det er dog ikke alt deres ventetøj, der er i samme strækbare og bløde kvalitet, så man skal lige holde øje.

Jeg har også et par lange kjoler fra Vila, som også er super strækbare. Selvom de ikke lige er lavet til en gravid mave, så kan de sagtens strækkes over maven, uden at blive helt løse i det. De fåes desuden i et væld af farver og med striber.

Indlægget indeholder affiliate links

Leave a Reply