Kagedåsen

Viggas Banan Cupcakes

Vigga har bagt banan cupcakes. Derfor kunne fredagsslikket også passende blive skiftet ud med cupcakes. Der var ingen klager fra hverken store eller små, over det manglende slik, så det kan jo kun betyde at de var gode. Så derfor vil jeg selvfølgelig gerne dele opskriften med jer 😀

Ingredienser:

  • 2,5 dl mælk
  • 3 æg
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 170 g smør (stuetemperatur)
  • 300 g hvedemel
  • 300 g sukker
  • 1 spsk + 1 tsk bagepulver
  • 2 mosede modne bananer

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æg og 0,5 dl mælk let sammen i en skål, og stil den til side.
  2. Bland mel, sukker og bagepulver sammen i en stor skål.
  3. Tilsæt smør, bananmos og resten af mælken til de tørre ingredienser.
  4. Rør alle ingredienserne godt sammen, og tilsæt æggeblandingen lidt ad gangen.
  5. Fordel dejen i cupcakes forme, og bag dem i 15-20 min ved 175 grader. Kagerne er færdige, når du kan stikke fx en tandstik kagens midte, uden at dejen hænger ved.
  6. Når kagerne er kølet af, pyntes de med glasur.

God fornøjelse

Leave a Reply