Pigernes klædeskab

Vinterovertøj

Vinterovertøj

Når det kommer til vinterovertøj, er jeg ikke meget for at gå på kompromis. Jeg går meget op i at mine piger kan holde sig varme, og ikke mindst tørre hele vinteren. Jeg synes tit at man hører, at børn har en fin flyverdragt til hjemme, og en billig til børnehaven. Det er et koncept jeg slet ikke forstår. Netop i børnehaven, hvor de er ude at lege hver dag, er det da netop vigtigt, at kvaliteten på flyverdragten er helt i top. Men, men, men, man kan jo sagtens finde en god flyverdragt billigt. Man kan jo fx være smart at købe en til januarudsalget (så smart har jeg ikke været). Eller man kan jo altid finde en brugt (troede jeg).

Brugte flyverdragter

Vigga har faktisk næsten kun haft brugte flyverdragter. Jeg har hver år med lethed fundet en fin flyverdragt, der har været næsten som ny, og til billige penge. Mine favorit mærker når det gælder flyverdragter er Ver de Terre, Mini A Ture og Molo. Men i år, hvor hun skal have str. 116, har jeg simpelthen ikke kunnet finde en brugt flyverdragt, der ikke var decideret slidt. Efter at have ledt og ledt, både efter brugte og nye flyverdragter, var jeg heldigvis så heldig at finde en masse flyverdragter sat ned hos arvingen.dk. Så i år, har hun en sprit ny Reima flyverdragt til børnehaven.

Pigernes vinterovertøj denne vinter

  1. Den lækreste Ver De Terre jakke, som hun har fra sidste år, men heldigvis stadig passer. Set hos Molly&My.dk.
  2. Lækre Angulus vinterstøvler som er købt på udsalg i sommers. Set hos Angulus.dk.
  3. Fin vinterjakke fra Soft Gallery, set hos Babyfryd.dk. Hun har den ikke, men istedet en der ligner, men er meget billigere fra Zalando.
  4. Lækre glimmer termostøvler fra En Fant, købt hos minijacobi.dk. Støvlerne er isoleret med en aluminiumsmembran og har uldfor.
  5. Reima flyverdragt købt hos Arvingen.dk

  1. Lækker vinterjakke fra En Fant, købt hos minijacobi.dk.
  2. Angulus vinterstøvler. Viggas gamle, så det er ikke lige de fine nye med nitter, men istedet med leopard. Dem med nitterne er set hos MiniJacobi.dk.
  3. Flyverdragt har jeg også gemt fra Vigga. Men de fine blomstrede fra Wheat, stod meget højt på ønskesedlen i år, og hvis jeg havde kunnet finde en i Viggas størrelse, så var det nok også den hun var endt med i år. Men nej, den var totalt udsolgt. Flyverdragten fra Wheat er set hos Molly&My.
  4. Lækre glimmer termostøvler fra En Fant, købt hos minijacobi.dk. Støvlerne er isoleret med en aluminiumsmembran og har uldfor.
  5. Som altid, så er huer og pandebånd fra MP altså favoritten herhjemme. Fleece indeni og uld udenpå. Købt hos minijacobi.dk

Leave a Reply