Familieliv

Vitaminer til børn og voksne

Vitaminer til børn og voksne

Vi har nu i 2 måneder testet vitaminer, Livol Multi Total Børn i en ny variant med hindbærsmag og Livol Multi Toltal i ny mandelformet tablet til voksne.

Vi har ellers været ret dårlige til at huske at få taget vores vitaminer, men nu er der rigtig gået sport i at huske dem for Bobbyline.

Hun spiser sin vitaminpille hver morgen, efter morgenmaden, som en slags dessert. For som hun selv siger: „Mor, de smager ligesom slik!“

Desuden holder hun også lige øje med, om vi andre husker at tage vores: „Mor, man skal altså huske at spise din voksen vitaminpille!“

Den nye tyggetablet med hindbærsmag er helt sikkert godkendt herhjemme. Den er fremstillet uden sukker, men i stedet sødet med sødestoffer, så smagen passer de små smagsløg.

Morgenmad og vitaminer

Morgenmad

Lidt mere info om vitaminpillerne:

Tabletterne er tyggetabletter, som er nemme at gumle i forbindelse med et måltid, og som indeholder ikke færre end 11 vitaminer og 10 mineraler, tilpasset børns særlige behov fra 3-10 års alderen.

Multitabletten dækker dit barns daglige vitamin- og mineralbehov. Tabletten indeholder blandt andet kalk og D-vitamin, som er nødvendige for normal vækst og knogleudvikling. D-vitamin bidrager til immunforsvarets normale funktion hos børn. Derudover indeholder tabletten for eksempel vitamin C og E og fire forskellige B-vitaminer. Desuden også jern, som bidrager til en normal kognitiv udvikling hos børn.
Livol har siden 1959 været hele familiens vitaminpille. LIVOL Multi Total Børn hindbær har et børnesikret låg, som er let åbne for de voksne, men lukket for små børnefingre, så du kan styre deres tilskud nemt og bekvemt. Som alle LIVOLs produkter er den nye tablet fremstillet i Danmark under farmaceutisk kontrol.

Du kan evt. læse mere på Livol.dk

Indlægget er sponsoreret

Leave a Reply